• Lorem ipsum

Reis de wereld rond met Montreville

22 Mar 2021
door Tom de Gelder - Montreville

Montreville is een Belgisch horlogemerk dat ontstond uit het idee om betaalbare, luxueus ontworpen horloges voor mannen te creëren die je outfit compleet maken! Onze uurwerken zijn gemaakt met producten van hoge kwaliteit en zijn een must-have voor modebewuste mensen. Met een passie voor reizen en horloges hebben we ons merk gecreëerd met trendy uurwerken. Elk model is ontworpen in ons hoofdkantoor in België en is gebaseerd op een stad van over de hele wereld, door zijn esthetische vormgeving en kleuren. Onze stijlen zijn clean en hebben verbluffende details.

Zo is het Jodhpur model geïnspireerd op de tweede grootste stad van de Indische staat Rajasthan; de prachtige stad Jodhpur, ook wel ‘Blue City’ genoemd. Met een unieke lay-out en groot glas, is dit stuk een echte musthave!

Het Baku model is gebaseerd op ‘Black City’, de naam van de zuidoostelijke buurten van Baku. Deze regio werd tijdens het einde van de 19e eeuw de hoofdlocatie van de olie-industrie in Azerbeidzjan. Dit zorgt ervoor dat dit ontwerp er donker en obscuur uitziet.

Montreville staat garant voor unieke ontwerpen, hoge kwaliteit en concurrerende prijzen. De uurwerken zijn ontworpen om jaren mee te gaan en dagelijks te dragen. Het idee is om onze collectie geleidelijk uit te breiden en modellen te maken op basis van steden van over de hele wereld.

Van Reykjavik tot Tokyo, van Luxor tot Manaus, reis de wereld rond met Montreville en ontdek onze unieke horloges.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »