• Lorem ipsum

JamesWatch.nl trotse sponsor van de Hartstichting

25 Jun 2021
door JamesWatch.nl

JamesWatch.nl trotse sponsor van de Hartstichting

Sinds begin 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met de Hartstichting. Na het sponsoren van het Hartstocht evenement, een (online) wandeltocht, sponsoren wij ook Komono horloges bij de Hartstichting Loterij. 

In beweging voor de Hartstichting
Met de Hartstocht werd €450.000 opgehaald. Het was een evenement van de Hartstichting om mensen in beweging te krijgen en daarmee geld op te halen voor het goede doel. Een uniek (online) wandelevenement waarmee door te wandelen geld ingezameld werd voor onderzoek naar nieuwe oplossingen om de harten van Nederland weer gezond te maken. En in de toekomst misschien zelfs volledig te genezen. Door bepaalde afstanden te lopen kon je als deelnemer kans maken op mooie prijzen waaronder de horloges van JamesWatch.nl.

Gezonde spanning is goed voor je hart!
Daarom organiseert de Hartstichting een loterij waarbij prijzen te winnen zijn. Om deel te nemen koop je een lot waarvan het geld naar de Hartstichting gaat om zo nog meer onderzoek te kunnen doen naar de oplossingen van hartproblemen. Er worden prijzen uitgereikt, waaronder horloges van JamesWatch.nl

Wij als JamesWatch.nl zijn blij bij te mogen dragen aan deze acties en waarderen de inspanningen van de Hartstichting enorm!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »