• Lorem ipsum

Christophe Duchamp, ons huismerk

17 Feb 2023

Sinds 1 april 2022 hebben we het voorrecht om als exclusieve distributeur op te treden voor het vermaarde horlogemerk Christophe Duchamp. Dit prestigieuze merk heeft zijn sporen verdiend in de horlogewereld en biedt een ongeëvenaarde verzameling hoogwaardige uurwerken. Met meer dan 60 verschillende modellen heeft Christophe Duchamp een breed scala aan keuzemogelijkheden voor horlogeliefhebbers. Wat dit merk echt onderscheidt, is echter niet alleen de verscheidenheid aan ontwerpen, maar ook de toewijding aan vakmanschap en innovatie.

Christophe Duchamp is veel meer dan alleen een merk. Het is een symbool van elegantie, verfijning en kwaliteit. Elk horloge dat het atelier van Christophe Duchamp verlaat, vertelt een verhaal van vakmanschap en precisie. Ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, het episch centrum van horlogemaken, combineert elk Christophe Duchamp-uurwerk klassieke stijl en functionaliteit met hoge prestaties en innovatie.

De collecties van Christophe Duchamp weerspiegelen de diversiteit van stijlen en smaken. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos klassiek stuk zoals de Elysees of Etoile, of jezelf wilt verwennen met de hedendaagse flair van de Envie-collectie, er is altijd een Christophe Duchamp-horloge dat bij jouw persoonlijkheid past. Voor heren biedt de Envie Men-collectie een perfecte mix van robuustheid en verfijning, terwijl de Envie Women-collectie de elegante charme van de moderne vrouw weerspiegelt. Voor de avontuurlijke geest is er de Grand Mont-serie, die zowel automatische als quartz-modellen omvat, terwijl de Velocite-collectie de perfecte metgezel is voor de sportieve horlogeliefhebber. Voor degenen die houden van de kracht van de zee biedt de Marine Chrono-serie precisie en betrouwbaarheid, terwijl de Audice en Volcan-collecties gedurfde statements maken met hun unieke ontwerpen.

Wat alle Christophe Duchamp-horloges verbindt, is de toewijding aan excellentie. Elk uurwerk wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. Van de hoogwaardige materialen die worden gebruikt tot de complexe mechanica die de precisie garandeert, elk horloge is een meesterwerk op zich.

Als trotse distributeur van Christophe Duchamp nodigen wij jou uit om de wereld van verfijning en klasse te ontdekken die dit merk te bieden heeft. Elk Christophe Duchamp-horloge is een symbool van jouw persoonlijkheid en stijl, een eerbetoon aan excellentie die de tand des tijds zal doorstaan. Neem een moment om te genieten van de prachtige collecties en kies het horloge dat jouw verhaal het beste vertelt. Welkom in de wereld van Christophe Duchamp, waar horloges echte kunstwerken zijn

Reacties
Sjoerd vd Kolk
12 Feb 2024
Kan je ons een e-mail sturen op [email protected]?
Johan Schamphelaere
10 Feb 2024
Beste, graag had i’ geweten hoe ik bij mijn cd 7101-9 de wijzertjes van de chrono terug op 0 kan zetten en ze daar laten staan zonder dat ze bewegen.

Alvast bedankt,

Johan Schamphelaere
Team JW
19 Jun 2023
Beste Romy, Beste Angelique,

Dit kunt u het beste laten doen door een specialist. Horlogewinkel of juwelier bijvoorbeeld.

Fijne dag.
Coomans Romy
16 Jun 2023
Beste, kan je mij vertellen hoe ik het damesuurwerk van Christophe Duchamps op maat kan maken? Hoe kan je er schakels uithalen? Mvg
Angelique
10 Jun 2023
Kunt u mij vertellen hoe het dameshorloge Elysees op maat gemaakt kan worden (schakels er tussenuit)
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »