• Lorem ipsum

De gedachte achter het merk Wyzer

31 Mar 2021
door Friso & Bas - Wyzer

De gedachten achter het merk Wyzer

Wyzer is meer dan een horloge. Met een Wyzer om je pols beleef je bewust alle momenten die in een dag zitten. Het is een reminder om in het moment te leven! Onze eerste uiting hiervan zijn minimalistische en stijlvolle horloges die passen bij elke outfit. De gedachten achter het merk Wyzer

Wij realiseerden ons dat wij hier niet vaak genoeg bij stil stonden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een reminder om ervoor te zorgen dat we vaker stil staan bij ons mooie leven. Iets dat niet onder gaat in het drukke moderne leven. Op zoek naar iets dat ons verbindt en eraan herinnert hoe belangrijk en waardevol onze tijd is.

Er is geen betere reminder van tijd dan een horloge. Wyzer is daarom meer dan een horloge! Met een Wyzer om je pols beleef je bewust alle momenten die in een dag zitten. Het is een reminder om in het moment te leven.

 

Een horloge is ook een sieraad

Naast de functie van tijd aangeven beschouwen wij onze horloges natuurlijk ook als sieraad. Dit hebben wij in de prijsstelling meegenomen. Zo zijn de horloges perfect voor alledaags gebruik en degelijke kwaliteit. Zo is elk Wyzer horloge voorzien van kraswerend glas, waardoor je klok er enorm lang als nieuw uit blijft zien. Tot slot zijn de horloges niet te duur om ook een tweede exemplaar aan te schaffen als je graag van model en kleur wisselt. 

Leef nu, leef Wyzer! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »